ME ACOMPAÑAN...

14.12.10

LA SEGUNDA NEIGE... (SOLD, VENDIDO)


 Oleo sobre tela, 92 x 73 cm.

5 comentarios:

  1. Esta vez inicio yo los comentarios. Baya trabajo me diste bandido, con la colaboración de tu amo, que me ha cambiado la "idéa" tres veces. Por suerte, estarás en mi estudio hasta el próximo viernes, y después, si tengo suerte, no te veré jasmás. Aunque me duele entregarte, aunque sea a cambio de un poquito de "platita".

    Cesc.

    ResponderEliminar
  2. Al final sembla que ha caigut mes neu i que estem baixant per una pendent esquiant. L'efecte de les branques nevades combinant amb els múltiples verds amb traços imprecisos l'impregna d'un aire de moviment i vida, un xic impressionista.
    L'ataronjat del fons ens recrea una imatge hivernal agradable i harmònica que ens convida a delectar-nos amb el teu quadre. Sens dubte el resultat és deliciós, no importa que t'hagi costat si podem contemplar aquest final tan bell.
    Una abraçada, Cesc.

    ResponderEliminar
  3. Hola Cesc:

    I bem bé que ha quedat.
    La tenacitat, ha tingut un bon resultat.
    Ja pots felicitar de part meva al pintor, perque estaba molt amoinat.

    Enhorabona i petons, Montserrat

    ResponderEliminar
  4. Me encanta!! Sus colores me atrapan, sabes es curioso pero esa línea serpenteante en la huella de la nieve de color violeta? Me alucinó! Hace un contraste especial al resto de la pintura...hablo de lo que me causa...de eso se trata no? jeeeeeeeeeeeee Bello, afortunado-a el que se lo lleve.

    Besos, ya casi ni te veo, snif.

    Anu

    ResponderEliminar
  5. Boa noite, Cesc!
    Bonito o novo quadro!
    Beijocas

    ResponderEliminar